Hej Verden!

Håndboldkamp i Kolding.

Hey.

For ikke særlig lang tid siden, var mig, min far, min lillebror, en af mine lillebrors venner og min bedste veninde Jasmin i Kolding, for at se en håndboldkamp. Det var KIF mod nogle fra Serbien (Tror jeg). Vi holdte med KIF, og de vandt selvfølgelig. Der var virkelig god stemning under kampen, og efter. Jasmin ville ihvertfald gerne med næste gang vi skal af sted, så det lovede jeg hende. Det var en rigtig god aften med lækker mad og møde med spillerne. Bolden på det andet billede, var en Jasmin greb, lige inden kampen begyndte. Hun var en ud af de tre heldige, og bagefter da vi skulle op og spise, var der mange der snakkede med hende og jeg om bolden.

Jeg vil klart anbefale at man tager med til en håndboldkamp, ikke kun her, men alle andre steder, der lige er mulighed for det. Det var vildt hyggeligt, og det er ihvertfald noget jeg skal gøre mindst en gang mere i mit liv. Ha ha.

Skærmbillede 2015-03-12 kl. 16.17.19 Skærmbillede 2015-03-12 kl. 16.16.39 Skærmbillede 2015-03-12 kl. 16.15.54 Skærmbillede 2015-03-12 kl. 16.14.46//Julie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hej Verden!