Håndboldkamp i Kolding.

Tumblr inspiration.

Hey allesammen.

Jeg har haft en Tumblr profil i ret lang tid nu. Så jeg vil gerne give jer lidt inspiration. I kan følge min profil her: https://www.tumblr.com/blog/julietrads Hvor jeg repost’er alt hvad jeg synes er fedt. Jeg er nok mest til den der “City-stil” eller hvad man lige kalder det. Jeg synes Tumblr er en virkelig god “inspirations-kilde”, jeg går altid der ind, hvis jeg lige mangler lidt. Det er også en virkelig god måde at udtrykke sig på igennem sine billeder.

Nu kan i gå lidt længere ned, og nyde den lille collage jeg har lavet specielt til jer.Tumblr collage

//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Håndboldkamp i Kolding.