Tumblr inspiration.

Yndlings sange for tiden

Hej folkens.

Da vi stadig har om emnet “Blog” i skolen vil jeg lie give jer endnu et indlæg. Det her er omkring mine yndlings sange her for tiden. Jeg bruger rigtig meget tid på at finde sange som jeg synes er gode, og går også rigtig meget op i det. Også elsker jeg også selv at spille musik. Nogen gange får jeg ligepludselig lyst til at spille klaver, så finder jeg mit kamle keyboard frem, og lære en sang på youtube. Og når jeg så gør det, går jeg all in på det, Jeg bruger flere dage på det, og spiller konstant i den periode. Når jeg så kan det, gider jeg ikke rigtig mere. Så går der omkring et halvt år, og så vil jeg lære en ny sang igen, haha. Men her kommer mine yndlingsange i rækkefølge, med den jeg synes er bedst som nummer 1.

  1. Wild Things – Alessia Cara
  2. Girls like (Feat. Zara Larsson) – Tinie Tempah, Zara Larsson
  3. I hate u, i love u (Feat. Olivia O’Brien) – gnash, Olivia O’Brien
  4. Addicted – JOHS
  5. Needed me – Rihanna
  6. Skinny love – Birdy
  7. Don’t let me down – The Chainsmokers, Daya
  8. Hymn For The Weekend – Coldplay, Beyoncé
  9. PILLOWTALK – Zayn

 

 

cara3

Tinie-Tempah-Girls-Like-2016-2480x2480

Jeg finder alle sangene på Spotify og nogle gange på youtube. Hvis i ligepludselig får lyst til at følge med i min musik, Så kan i finde min bedste playliste på spotify som hedder “Av Julie’s shit” (ik spørg mig hvorfor den hedder det). Eller nogle af mine andre månedlige playlister.

//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tumblr inspiration.